Přidat odpověď
ahoj,
myslela jsem si, že můj syn divoch si ty nehtíky urazil, ale začíná to být podezřelý. V tuto chvíli mu intenzivně slézá nehet na palci u nohy- od lůžka, na prsteníčku u ruky a asi tři další nehty na rukách se mu začínají od lůžka jako kdyby odlupovat, odlupují se po vrstvách. Minulý týden prodělal záhadný intenzivní průjem bez dalších příznaků a byli jsme u pediatra, normálně jsme doktorce nehty ukázali, ale prý si je spíš někam strčil. Pravděpodobný to je, ale kdo kdy slyšel o tomhle odlupování po vrstvách. V pondělí jdu na kožní, vysel se mu i ekzém- vypadá jako atopák, ale nesvědí to.
Nemůžu na netu nic pořádnýho najít, prý to může souviset s antibiotiky, těch měl synek asi patero nebo šestero, už přesně nevím. Dále jsem našla, že nehty souvisejí s plícemi- no jasně, kluk je astmatik. Nemůže to být plíseň ? A nedostatek jakých vitamínů by to mohl být ? Nedá mi to spát, ono to vypadá dost hnusně a ty dva intenzivně slézající začínají jakoby odstávat. Máte nějakou zkušenost nebo názor ?
Předchozí