| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Okresní nemocnice

Přestože to do Havlíčkova Brodu máme trochu z ruky,rozhodla jsem rodit právě tam. Díky zkušenostem ostatních i z toho co jsem se dočetla zde,jsem měla hned jasno. Rodila jsem poprvé, ten den nás rodilo 12 maminek,takže je jasné,že sem maminy nejezdí jen tak. Přestože už nebylo volno na těch pěkných předporodních pokojích, vůbec mi to nevadilo. Všichni kdo chodili kolem a starali se nejen o mě byli velice milí(včetně uklizeček).Doktoři, porodní asistentky prostě všichni byli velice fajn,a díky tomu byl i samotný porod v pohodě. Díky tomu, že jsem přenášela,jsem strávila pár dní i na gynekologii a i tam to bylo moc fajn. Na oddělení šestinedělí musím pochválit dětské sestřičky (hlavně ty mladé), měly neskutečnou trpělivost s námi i prcky,svojí laskavostí a ochotou přijít kdykoli a pomoci si mě opravdu získaly(a s dětmi to opravdu umí!).Měly jsme trochu problémy s kojením a můj velký dík patří paní doktorce Weberové, která mě naučila správně kojit a vůbec mě velice povzbuzovala, díky ní jsme kojení nevzdaly.
Takže co dodat? Vy,nastávající maminky, co nemáte jasno kde budete rodit a chcete prožít svůj porod tam, kde je o vás opravdu postaráno a budete se cítit v pohodě,jeďte do Havlíčkova Brodu! Já si to tam za 2 roky určitě zopakuju.
Petra

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.