| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já se ho nezastávám, jsem spíše na tvojí straně, protože tvoje pocity znám až moc dobře. Jak jsem psala neznám jeho ani tebe a ani váš vztah, takže radit je hrozně těžké a osobně nevím, co bych dělala já na tvém místě, zvláš´t když jsem těhotná a nemůžu se bránit... Myslím, že pokud s ním chceš zůstat budeš mu muset důvěřovat (ale i prověřovat) Nejistota tu bude vždycky, i kdyby si hnedle s nikým nepsal, kdo ti zaručí, že jednoho dne nepotká v parku, obchodě nebo kdoví kde někoho, do koho se nezakouká a bude jenom na něm, jak se s tím popere.
Je škoda, že si s tebou o tom nechce více popovídat, ale někdy prostě i chlapi jednají iracionálně, tak jsou to jenom lidi.
Když jsem byla těhotná, tak jsem měla občas pocit, že by matka příroda udělala líp, kdyby se dalo břicho oddělat a dát drahé polovičce se vším všudy, pak by to pro obě strany bylo lepší ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.