| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Symptotermální metoda II. - měření teploty

Ahoj Saso,

na to se da tezko odpovedet, protoze je to velice individualni. Obecne jsou priznaky tehotenstvi tyto - citliva prsa, caste nuceni na moceni, kovova pachut v ustech, pocit na mdloby ci pocit, ze nestaci dech, nekdo ma v obdobi uhnizdeni vajicka krece v podbrisku (asi 7 dni po oplodneni) anebo dokonce krvaci (tzv. implantacni krvaceni), nevolnost (ta se ale vetsinou objevuje az zhruba tak od 5. tydne). U kazdeho je to ale jine a kazdy take tyto priznaky zacne pocitovat v jinou dobu, dokonce se to muze menit i u dalsiho tehotenstvi stejne zeny (coz je muj pripad). S prvnim ditetem jsem mela jiz od doby, kdy se mi mela dostavit menstruace, zvetsena a citliva prsa, coz byl muj jediny priznak. V druhem tehotenstvi se mi prsa zvetsila az ve tretim mesici, zato jsem mela pocit na mdloby. Vseobecne ale veskere priznaky (krome implantacniho krvaceni) zacinaji az po vynechane menstruaci, kdy jiz tehotenske hormony dosahly vyssich hodnot. Pokud si meris teplotu, dalsim znakem by take mohl byt takzvany druhy vzestup teploty asi tak 8. den po ovulaci. Napr., pokud se tve poovulacni teploty pohybovaly mezi 37 az 37,2 a najednou vystoupi treba na 37,4. Nic z vyse uvedeneho ale neni stoprocentni ukazatel. Nejjistejsi odpovedi je samozrejme tehotensky test, nema ale vyznam ho zkouset driv, nez tak 13. den po ovulaci, aby sis usetrila pripadne zklamani z falesne negativniho testu.

Hodne stesti a dej vedet, jak to dopadlo,

Dana

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.