Přidat odpověď
Rozhodující by pro mne v této situaci bylo, zda vztah s milenkou manžel ukončil, či nadále pokračuje jeho mnohoženství.
Znám i takové ženy, které bydlí společně s milenkou a jejím dítětem pod jednou střechou a o manžela se dělí. Když to všem zůčastněným vyhovuje, proč ne. Je to jejich život.
Milenka, která otěhotní a manžel, který nepoužívá prezervativ, to jsou dva lidi, kteří mají nějakou manželku na háku.
Po svých zkušenostech s nevěrou, jsem schopná pochopit, že se na scéně objeví žena s velkým Ž, zkrátka osudová láska. Může se to stát všem, i když si to teď nepřiznáme a kroutíme nad tím hlavou. Já si myslím, že těhotná, po přechodu, či vážně nemocná manželka se neopouští, ani kdyby se zjevila Marylin Monroe říznutá Sofií Loren s IQ 152 a tučným kontem.
Já těhotná nejsem, do přechodu mám cirka 10 let a těším se dobrému zdraví. Popřála bych manželovi hodně štěstí, vzala si polovinu z našeho majetku a šla středem.
V opačném případě by se mi mohlo stát, že by mne díky neustálým psychickým atakům zdraví dosloužilo a já po padesátce zjistila, že jsem veškerou energii věnovala vztahu, který za to nestál a manželovi, který nestál o mně.
Předchozí