Ahoj,jedno dítě vyzkoušelo taneční přípravku při NDB-trénink je celkem tvrdý,mají hodně odpadlíků,ale kdo to vydrží a je dobrý má dobré vyhlídky pro budoucí profesionální kariéru tanečníka a navíc si zaztančí dětské role v inscenacích ND.
Holky chodily a jedna i bude pokračovat v tš VIKTORIA-hodina je akční,pokaždé se naučí novou choreografii(žádný pásla ovečky).P.uč. Martina má choreografii promyšlenou,děti si ani nevšimnou,že se naučily i něco dalšího,než jen kroky(pravá levá strana,motorika,propojení pravé a levé hemisféry,základy jogy...)
Byla jsem se mrknout i v zuš J.Kvapila na Lesné-v přípravce se zaměřují na rytmiku,správné držení těla
téměř každá zuš má taneční oddělení,děti si zatančí na jejich koncertech....jsem lenoch od přirození .-) zato mám organizační talent a když zrovna není kroužek který si děti vyhlédly nikde v okolí,nakontaktuju se na místní mš,zš a vyhlédnutého učitele či trenéra.....už jsem takto vnutila tanečky do školky a dramaťák do školy-ke všeobecné spokojenosti
Dobrou ruku při výběru