| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Martuško mám dvojčata (2,8r) a čekám další... Kluci jsou dost živí a akční, což ti tu holky potvrdí... Vymýšlejí lumpárny, které by jiné prostě nenapadali za x let ~t~ Ano mám je furt za zadkem... Mám osobní bodyguardy... Když jdu na záchod tak jeden jde přede mnou a otevírá, druhý za mnou zavírá a trpělivě čekají ~t~ Když se jim zdá, že je to dlouho tak mi zhasnou ~t~ Ráno vstávají kolem 5té ráno spát chodí kolem 19:30... Občas jsou v noci několikrát vzhůru a občas nás nechají na revanž si zdřímnout přes den aniž by nám spadl byt na hlavu... Nebudu ti kecat. Jo je to těžké, protože za ně máš zodpovědnost a nikdo ti neřekne jaké to je. To si musíš odžít... Nejde je odložit, nejde jim vyndat baterky ani snížit volume... Na druhou stranu každé ráno mi vstřelí do ložnice a dělají malá a dávají pusinky. Když jdu do poradny a oni jsou jen s taťkou a já se vracím tak za mnou oba letí a objímají mě a říkají to svoje minko a dávají mi pusinky, tak je to snad ten největší balzám na duši a v těhle chvilkách vidím, že bych je stejně za nic nevyměnila... Jsou to naši Tygři ať jsou jací jsou...

P.S.: mají mě tak rádi, že mi dneska přinesli do postele 2 flašky šampusu a Claret ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.