Já myslím že to není věc, kterou by bylo potřeba regulovat ve smyslu "je ti 17 a půl, tak musíš hlásit vycházky, kam a s kým a vracet se v osm" a "je ti 18, máš právo jít kamkoli kdykoli s kýmkoli a nic neříkej". Já jsem taky prostě psala o nějakém úplně běžném povědomí o přátelích a zájmech vlastního dítěte. No a že třeba ze strany toho dítěte není povinnost v 18 hlásit kdy a kam a dokdy, ale v rámci obyčejné komunikace se zmíní, že bude mít nějakou akci, chystá se tam a tam...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.