| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Evo promiň, ale děláš něco špatně. Ty živíš tři děti, pracuješ dvanáctky a osmnáctiletá dcera nejde ani na brigádu, chce od tebe peníze a kouří? Kde na ty cigára bere?

Já jsem o prázdninách pracovala od 16 ti let, 2-4 týdny a to jsem měla rodiče, kteří mi mohli dávat kapesné, jaké jsem chtěla a o brigádě nikdy sami nemluvili.
Já jsem jen chtěla utrácet své prachy a taky mně nebavilo o prázdninách čučet do zdi.
Jistě, každý to tak nemá, ale právě proto bys měla svůj postoj k dceři přehodnotit.

Jak už jsem psala na jiné diskuzi, jeden ze synů (18 let) se též neměl k tomu hledat si brigádu. Prý žádná není. Dala jsem mu týden a řekla, že pokud ji nenajde, nastoupí tam, kde mu práci najdu. Skončil na 3 týdny u mytí záchodů za 55,_Kč na hodinu.
Určitě si příští rok začne po této zkušenosti hledat brigádu už v květnu.

Mně trvá 20 minut najít puberťákovi práci. A hledám tu nejhorší, pokud možno na 12 hod denně a nejméně placenou.

Dceři bych oznámila, že pokud nepomáhá v domácnosti a nestará se o sourozence, má tedy dost volného času na práci. Kapesné? Vydělej si. V 18ti letech může klidně přispívat do rodinného rozpočtu i během školního roku. 2-4 soboty v měsíci a má hned kapesné a na cigára.
Tvá dcera neví co roupama, protože má spoustu volného času a žádné povinnosti. Je na tobě aby tomu bylo jinak.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.