Já houby očištěné a pokrájené napřed nechám přejít varem,pak přes cedník propláchnu vodou a v sáčcích šoupnu do mrazáku, používám je tedy hlavně do polévek, omáček nebo bramboráku. Z osobní zkušenosti nedoporučuji mrazit přímo čerstvé pokud nemáš na houby extra mrazák, pak jsou cítit po houbách i ostatní potraviny a to mi hodně vadilo. Tak úspěšné houbaření. Katy
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.