Holky budu ráda. já jsem rodila v budějcích roku 2008 a nemam moc dobrou zkušenost.tak se rozhoduju jestli to risknout a jet tam zova a doufat že chytnu jinýho doktora a nebo jet do toho krumlova.já abych to řekla přesně, tak mě tam nechali pěkně vytrestat.byla jsem prvorod. dítě přes 4 kila a neotvírala sem se takže sem rodila jen na 7 prstů asi po 9 hodinách a byla jsem tam celou dobu sama jen občas s asistentkou a doktorka tam přišla jednou za hodinu. a pak když jsem jim tam málem vykrvácela a měla na mále tak tam najednou byo 10 doktorů a každej se nimral v tom jak mě zašít.někdo si zase na budějce nestěžuje.je to asi podle toho jakýho cytne kdo doktora.když já sem říkala co sem měla za doktorku tak se holky ani nedivily že je prej uplně hrozná.asi zvolm ten krumlov.kdybych měla zase takhle velký dítě chci jít na císaře a já se obávám že se tu na mě zase vyprdnou i když mi doktor říka že o budem konzultovat během těotenství jak bude růst..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.