Aktuálně minulý týden v úterý
Kluci vstali a po 6. ráno jsme tam vyrazili. PO 7 ráno mi dotočili monitor a ubytovali mě na pokoji, to jsem byla otevřená na 6cm a v 9:05 byl venku. Ještě že jsem ještě nečekala... Rodila jsem normálně. Shodou okolností mě rodila kamarádka asistentka Petra, co se o mě starala na Bulovce jako žákyňka, když jsem tam byla na udržování. No a s ní skvělá mladá doktorka Dořáková. Krásně se smála a já měla chuť jí ten úsměv občas rozčísnout nohou Ale byla strašně hodná, vlastně všichni tam byli děsně hodní. Respektovali všechno co jsem chtěla nechtěla i chtěla. Já asi 20 minut před koncem chtěla i císaře, že na to kašlu a ona se šla fakt zeptat Hi. To jsem byla na 8cm, daly mi kapačku na zavodnění a něco na uvolnění spodku a praskly vodu. Ta byla úplně zelenohnědá, tak mi daly monitor a ten jsem měla do konce. Během asi deseti minut jsem byla otevřená na 10 a šlo se na to... V podstatě 4 velké kontakce a 10 zatlačení a byl venku. Jen mě začal trhat i přesto, že mi masírovaly a roztahovaly hráz, tak to v tom místě střihla a pak to šlo rychle. Jen vím, že mi mezi 3 a 4 kontrakcí dávaly kyslík, protože jsem jakoby usínala a píchly mi oxytocin, jen pár ml., protože jsem kontrakce měla, ale necítila... Dr. mi furt říkala jak jsem statečná, že můžu machrovat, že jsem po císaři rodila normálně a v téhle rychlosti. No fakt byly zlaté. Všechno mi vysvětlovala a ptala se. Pak jsme spolu prohlížely placentu a diskutovaly o ní Z dětského naprosto skvělá dr. i sestřičky. To se s porodem a celkově s personálem a chováním na Bulovce, kde jsem rodila dvojčata, nedá srovnat. Díky nim to bylo skoro takové jaké jsem si představovala. Připadala jsem si jako člověk a ne jen číslo pojišťovny...