Přidat odpověď
KOnkrétněji: respektovali vše, co jsem měla v PP,pokud šlo o porod i poprodní péči, sice se snažili mi vnutit oxytocin, ale když jsem odmítla, respektovali to, PA velmi příjemné, empatické a povzbuzující, i ostatní personál příjemný - zejména chválím novorozenecké, nevedli se mnou žádné debaty o tom, že chci odejít dříve, připravili mi i kartičky na patičkové odběry pro mého pediatra, žádné podivování nad tím, že nechceme očkovat TBC či mýt miminko nebo ho měřit apod. mimi celou dobu s námi na sále, žádné odnášení, potom v posteli se mnou, žádný nástřih, žádný klystýr /který by mi ale nevadil/. Ze srovnání porodů letos a vloni se mi v tomto roce zdálo vstřicnější novorozenecké a vloni porodníci. Při porodu letos jsem měla pocit, že trochu probíhá boj mezi PA a lékaři o to, jak porod vést a zdálo se mi, že postupně inklinují k lékařsky vedeným porodům. Ale je to jen dojem....Na druhou stranu nebyl problém se domluvit ani s lékaři - jak již shora uvedeno, odcházela jsem dříve a až následně jsem si dojela pro injekci partobulinu /mám KS s rh- a malý rh+/.
Srovnání s Bulovkou /kde jsem rodila také 2x/ v tom, co jsem považovala za podstadné /viz shora/ vychází rozhodně ve prospěch Neratovic.
Předchozí