| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jojo, já to taky nesnáším ~:-D. Během těch tří dnů, co jsme ho měli doma, jsem ho stihla docela vyzkoušet, tak kdyžtak písni, co by Tě zajímalo.
Plní se do něho buď voda s nějakým speciálním prostředkem, ten je ale dost drahý, takže se tam může dát místo něho ocet a nebo prostě jenom voda.
Zkoušela jsem s ním umývat kuchyň, kde máme dlažbu a pak obývák s plovoucí podlahou a umyto bylo fakt dobře. Ale nedostane se do rohů a úplně ke kraji. Další věc je, že musí být předvysáváno, protože Scooba neplní funkci vysavače. Já mám v plánu ho kombinovat s Roombou, denně vysávat a pak podle potřeby jednou třeba za čtyři pět dní vytřít. Ale podle mě, pokud bys vytírač používala denně, tak vysávání nutné není.
Jinak není možné ho nijak programovat jako Roombu, musíš ho spustit ručně. On potom jezdí a umývá tak dlouho, dokud mu nedojde voda v nádržce. Takže kdyby Ti třeba přišlo, že nějakou místnost uklízí moc dlouho, tak to chce dát menší množství vody. To si myslím, že se dá časem vychytat.
Na konci úklidu akorát vyliješ nádržku se špinavou vodou, to jsem docela koukala, jak ta voda byla špinavá, přestože jsem den předtím vytírala. A jednou za čas se vyčistí kartáče.
Nemá žádnou nabíjecí základnu, takže se musí vždycky ručně připojit do sítě a nechat nabít.
Už mě nic jiného nenapadá, takže se kdyžtak ptej :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.