| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já za sebe můžu jen a jen doporučit. ~R^

Měli jsme několik let klasický sáčkový, názory zde zazněly, onen typ pak přestaly vyrábět a strašně špatně se pak sháněly, nehledě na to, že stály majlant.

Bezsáčkový vysavač jsme pořídili nedávno a nedám na něj dopustit. Po vysávání ho vymeju, jak už tu některá maminka psala, a je hotovo. Bez zápachu, narozdíl od sáčkového.
Než jsme ho pořídili, dost jsem sledovala diskuze na rodině k tomuto tématu - maminky dost psaly, že se vyplatí koupit si trošku dražší, než-li nejlevnější typy. Stál nás 2500.- a ve výbavě bylo služné příslušenství - 3 různé velké hubice + 3 malé. :)
takže za mě ano ~R^~R^

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.