jo, ten je taky skvělej a hlavně mi přišel naprosto reálnej, zapomněla jsem na něj. Viděla jsem ho v originále pod původním názvem "Children of Men", ale nevím, pod čím to bylo uvedeno tady v Čechách... Jinak mrkněte na http://www.rottentomatoes.com/top/bestofrt_genre.php tam jsou seznamy nejlepších filmů podle žánrů /ale je to v angličtině/ Filmy jsou měřené podle toho, že se spočítají dohromady všechny negativní i pozitivní recenze na konkrétní film - celkem se podle toho dá orientovat. Podle toho má třeba Cesta /The Road/ 75 %, Children of Men 93%, Den pote /The day after/ 100%, I am legend 69%....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.