Syn už si měří glykemie v pohodě sám zhruba půl roku, takže to by mělo být v pohodě. Inzulín mu budu chodit před obědem píchat sama. Na to ještě nemá v ruce jistotu.... ALe stejně bude chodit po obědě domů, tak to bude pro nás stejná situace jako ve školce, kdy jsem jej docházela každý den změřit , píchnout, počkala až se nají a šli jsme domů. Až poslední půl rok ve školce spal i po obědě, ale to jsem tam stejně docházela mu píchnout inzulín.....
Naštěstí na sobě blížící se hypo pozná a bude mít možnost se měřit i během vyučování, to mám již předběžně domluvené....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.