Já mám název podle oblíbené hudební skupiny a také to souvisí se zakladatelkou rodu Nico/CHS Velvet. Ale přemýšlej také podle chovaného plemene. Já mám hrubosrsté, tak mi ten název moc neladí. Taky mysli na to, že až budeš stát na stupni vítězů a budou vyvolávat, že vyhrála Šmudlinka od Čumáčků, tak to nezní dobře. Takže za mě osobně by ten název měl být relativně krátký a zvučný, "na úrovni". A i trochu mezinárodní, v pohraničí se konají výstavy, posuzovatelé jsou i u nás na větších výstavách cizinci a kolegové můžou být i v zahraničí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.