| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já mám dojem, že u nás je to o tom, že když pije s někým jiným (třeba s návštěvou nebo kdyby měl jít do hospody) tak nechce "zaostávat" nebo být za "slabého" tak se snaží držet krok, pije a pije a pak je mu zle, zvrací... (to jsem já osobně zažila za těch 6,5 roku co jsme spolu jen dvakrát). Navíc to leze do peněz. Zato doma si v klídku u práce na zahradě nebo u TV pije ty svoje lahváčky nebo plechovky, které si vždycky nakoupí do zásoby, když jsou v akci (kupuje fakt takové ty neznámé laciné značky), takže u něj je to asi taky spíš o té chuti. Spíš mě nedávno rozhodilo, když jsem nedávno chtěla nějaké návštěvě nalít panáka a zjistila jsem, že ve většině lahví od alkoholu co doma máme je dolitá jen čistá voda. Fakt trapas a byla jsem z toho naprosto vydeptaná, že mám doma alkoholika. Ale opravdu si nevybavuju, že by na mě někdy působil opile (i mírně) a on mi ani neměl potřebu vysvětlovat kdy to vypil a proč ty flašky prostě nevyhodil a dolíval je vodou...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.