Mílo, moje dcera navštěvovala Montessori školku a ani já ani ona jsme s ní moc nadšeny nebyly (ale to už jsem tu jednou psala). Nemyslím si, že je to systémem, ale tím, že tento způsob naší mladé nevyhovoval. Je také spíš individualistkou a tady si dovolím vyvrátit jednu z Tvých zřejmě mylných představ. Přestože je tento systém založen na individuálním přístupu k jednotlivci, globálně je veškerý přístup k dětem založen na jejich komunikaci s kolektivem a na utužování právě kolektivních vazeb. Měla jsem pocit, že se paní učitelky snažily vytvořit ze třídy jednu velkou rodinu. Na první pohled je to strašně fajn, ale skutečně to všem nevyhovuje. Jinak v Praze jsou co já vím tyto školky tři. Kromě již zmíněného Černého Mostu je jedna v Modřanech a jedna v Libuši. Hodně zdaru při výběru.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.