| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jako dítě jsem měla hodně kroužků, zajímalo mě téměř vše. U ničeho jsem ale dlouho nevydržela, takže vždycky jsem odchodila tak jeden rok. Déle (5 let) mi vydržela jen gymnastika a pionýr. Jinak jsem chodila do výtvarky, němčiny, na kytaru, později na karate apod. Nic z toho mě asi nijak nikam nenasměřovalo, "jen" jsem smysluplně trávila volný čas (ani cvičit už nechodím, není čas). Moje dcerka se naopak nežene do ničeho, vše nabízené odmítá. Je jí 5,5 takže ji do ničeho nenutím, jen nechápu, že ji opravdu nic neláká (zkusila plavání - plave ráda a umí to, ale kroužek nechce), aerobik a tancování. Ovlivnily vás kroužky, na které jste chodili? Například při výběru povolání (spousta gymnastek se stala učitelkami TV apod.).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.