| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky, jsem pozitivně nabita silou, tak se k vám jdu pochlubit. V sobotu měl syn s kapelou koncert na Žermánkách, koncert byl celkem ok, Irenku jsem tam nechala kamarádce na prázdninách (aspoň pomůže hlídat dvojčata). A tak jsem měla včera večer volno a vyrazila jsem na koncert kapely svého syna na Slezskoostravském hradě. Bylo to cosi v rámci kandidatury Ostravy na město evropské kultury 2015. Je to legrace, Ostrava může být město evropské kultury, protože v ní hraje synova kapela, že? ~g~~t~ Ale kvůli tomu vám nepíšu. Hlavní je, že koncert byl naprosto úžasný, chválili ho všichni diváci, kterých se sešlo cca 70. Na velkém pódiu hráli a zpívali vlastní písničky, za nimi hradby, nad tím zapadající slunce, prostě pohodová nálada. Po 5. písničce začal liják, tak se všechna aparatura atd. stěhovala pod střechu na zastřešený ochoz hradu. A jak tam bylo méně místa a lidi si k sobě sedli blíž, tak byl koncert ještě lepší. Mám z toho dobrý pocit, že roční kravál v garáži a neshody s jednou sousedkou opravdu stály za to. Ještě dnes se mi honí hlavou jejich melodie. Nejvyšší čas spadnout z obláčku zpět na zem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.