Ahoj holky, jsem pozitivně nabita silou, tak se k vám jdu pochlubit. V sobotu měl syn s kapelou koncert na Žermánkách, koncert byl celkem ok, Irenku jsem tam nechala kamarádce na prázdninách (aspoň pomůže hlídat dvojčata). A tak jsem měla včera večer volno a vyrazila jsem na koncert kapely svého syna na Slezskoostravském hradě. Bylo to cosi v rámci kandidatury Ostravy na město evropské kultury 2015. Je to legrace, Ostrava může být město evropské kultury, protože v ní hraje synova kapela, že?
Ale kvůli tomu vám nepíšu. Hlavní je, že koncert byl naprosto úžasný, chválili ho všichni diváci, kterých se sešlo cca 70. Na velkém pódiu hráli a zpívali vlastní písničky, za nimi hradby, nad tím zapadající slunce, prostě pohodová nálada. Po 5. písničce začal liják, tak se všechna aparatura atd. stěhovala pod střechu na zastřešený ochoz hradu. A jak tam bylo méně místa a lidi si k sobě sedli blíž, tak byl koncert ještě lepší. Mám z toho dobrý pocit, že roční kravál v garáži a neshody s jednou sousedkou opravdu stály za to. Ještě dnes se mi honí hlavou jejich melodie. Nejvyšší čas spadnout z obláčku zpět na zem.