| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobrý den,
ptám se za sestru, která mě teď byla navštívit. Před třemi dny jsem byla s ní a její malou (8 měsíců) na přehradě, malá jedla křupky a najednou se začala dusit, praštila jsem ji do zad a ona vyplivla kousek, chvíli na to začla zvracet, ale teda pořádně. Mimo jiné vyzvracela i list ze stromu o velikosti asi 5 cm! Od té doby zvrací po každém jídle, jen po mléku a čaji ne. Jinak se jí nesmí dát nic. Teď jsem jí dala dva kousky masa (kuřecího) a ona chvíli na to začla zvracet neskutečným způsobem ~d~ řekla jsem sestře, ať letí na pohotovost, že to nemusí nic být, ale taky může. Jsem z toho nějaká špatná. Vím, že tam hned zajde, ale já to snad tu hodinu, dvě nebo tři či jak dlouho to bude trvat nepřežiju. Takové nervy ~a~ prosím o jakékoliv postřehy a mohlo by tam být i něco povzbudivého. Prosím, aby se nevyskytovaly žádné komentáře o tom, že sestra je blbá a nezodpovědná, vím, že tam měla jít dřív (i ona to teď ví, já jí dala pořádnej spucunk), ale ji ta spojitost s listem nenapadla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.