Přidat odpověď
Monty, já mám Tvé příspěvky ráda, ale v něčem mi připadneš hrozně moc benevolentní. Přesně takhle vznikla nevěra u mého ex. Nevinné sms o životě, pak mezi sebou nalezli pochopení, které oddůvodnili, že ho nemají doma. Vše vzniklo kvůli hloupému mobilu. To je hloupost, samozřejmě, že ti dva věděli, co dělají a i kdyby nebyl mobil, tak by si třeba povídali v práci či po práci, ale ten pitomej mobil - mocné medium, jak nazvala moje psycholožka, je v dnešní době veliký nástroj zla. Nějak si nedovedu vysvětlit, proč to vzniká, ve fungujících vztazích, ale nějak si ani nedovedu vysvětlit, proč do mobilu nevlézt, i za cenu porušení práva soukromí, když přece za každou cenu nechci být podváděný,ná. Raději sama, než s člověkem, co bude psát krásné věci někomu dalšímu a pak z toho vznikne několika měsíční či letej vztah, kterej naprosto zničí vše, co jsme si s partnerem vybudovali. Jestli zakladatelka v začátcích tímto způsobem zarazila vznikající podraz, pak s tím souhlasím, ačkoliv a to velice BOHUŽEL to její muž pravděpodobně udělá zase, i když nic neudělal. Zatím.
Předchozí