| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

desser, pokud by se mi to stalo a já jsem se fakt s někým jednorázově vyspala a byla přesvědčená o tom, že už se to víckrát nestane, tak by mi prostě moje svědomí nedalo a přiznala se. Protože by mi to přišlo vůči partnerovi jako těžký knock out. Holt bych musela počítat s tím, že to partner neunese a musela bych si nést všechny možné následky, nacházet společně řešení dle toho, v jakém stavu ten partnerský vztah byl. Pokud by to jednorázová záležitost nebyla, tak bych si mezi těma dvěma holt musela vybrat, protože mít milence není můj styl. Aspoň momentálně jsem o tom přesvědčená (v duchu hesla nikdy neříkej nikdy)

Pokud tohle udělá manžel a já nebudu mít sebemenší podezření, tak to stejné očekávám od partnera. Byť by se zdálo, že je lepší varianta - co oči nevidí, srdce nepálí. Protože ono to stejně někdy najevo vyjde, ať za rok nebo za 20 let a vždycky tam pak bude ten pocit oklamání, zrady atd.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.