| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Na takhle malinké miminko je podle mě nejpelší šátek. Některé vaky jsou taky fajn, ale připadají mi méně praktické právě na domácí práce atd. Šátek má mnoho typů úvazů, takže si každý může najít takový, co mu vyhovuje. Je ale potřeba počítat s tím, že chvilku potrvá, než se to nacvičí, zato tu snahu to ale určitě stojí.
Na internetu jsou různá videa a návody, tak lze podle toho zkoušet. Nejlepší web na nošení je podle mě www nosenideti cz. Tam najdeš všechno potřebné, nebo tam můžeš zaplout do diskuzí a na všechno se vyptat. Šátků je spousta druhů, takže je taky z čeho vybírat - obecně kvalitnější a příjemnější na nošení jsou většinou ty dražší (Didymos, Ellevil, Storchnewiege), ale za lepší cenu můžeš taky získat docela kvalitní třeba zn. Šanami, Vatanai atd. Já bych ze své zkušenosti ani nekupovala elastický, který se někdy na malá mimi doporučuje, protože se ti začne časem prověšovat, ale rovnou pevný některé z těchto značek. V žádném případě zn. Medley, v těch se nosí hodně špatně a zas tak levné taky nejsou. Jo a je tam taky bazárek, což je tady na Rodině konečně taky, takže můžeš klidně jít i do nějakého osvědčeného z druhé ruky, protože jednak je levnější a jednak zanošený je taky pro začátečníka příjemnější na vázání.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.