Sama mám taky boty s gore-texem a dcerám kupuju od narození boty na zimu s Ice-texem, Pura-texem... a byla jsem vždycky spokojená. Gore-tex mi přišel vždycky na tak krátkou dobu(do pěti let za jednu zimu "padly" dvoje zimní boty kvůli růstu nohy) drahý. Vloni jsem v 6 letech koupila dcerce prvně na zimu Superfitky s gore-texem a myslela jsem si jak moc jí nepolepším. Noha už holce neroste tak rychle a byla skoro jistota, že v nich celou zimu ne-li dvě odchodí a popravdě jsem z nich moc nadšená nebyla(přitom na Rodině je snad všichni vychvalují až do nebe
)- volila jsem elegantně-sportovní styl na zip a zároveň na šněrování... možná jsme špatně vybrala typ bot nebo štěstí na špatný kus- nevím, ale Superfit asi už nekoupím, mám pocit, že mě zklamaly - nebo jsem čekala víc oproti levnějším membránám
Letos jsem holce kvůli táboru koupila goretexové LaSportivy a bude je mít doufám i na zimu do školy, na lítačku... přiznávám, že doufám, že tahle značka snad vydrží víc
Zřejmě budu kombinovat výprodejové kozačky s nějakými turistickými goretexovými celoročními gore-texy, které budu holce kupovávat na letní tábory... a malé dcerce budu dál kupovat levnější Ice-tex apod. Asi jsem Ti moc neporadila