Nosím v šátku a záda jsem si naopak spravila. Mám skoliózu a díky nošení jsem skoro bez bolestí zad. Horší časy zase pro moje záda nastanou, až nosit přestanu. A nošení "přilepeného" potomka na těle je velmi příjemné. Co se týká nosítka, taky bych si raději připlatila a pořídila kvalitní než nějakou kopii. A Manduca je i pro drobnější postavy, jen, co se týká velikosti, je od vel. 36 nahoru. Já mám 34 a Manducu nedotáhnu, na zádech mi v ní Liduška doslova vlaje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.