Osobně jsem postupně dospěla k tomu, že ideální je hledat určitou rovnováhu. A to jsem byla taky dobrý úletář, co ho materiální záležitosti enormně zatěžovaly a trvalo mi hodně dlouho, než jsem se to jakž takž naučila. Prostě vyrovnat poměr duchovnoxmateriálno. Naučit se žít i ty praktický věci zahrnující ty trapný nenažraný složenky:), všechny ty pojištění a další pro mě děsně nudný záležitosti. Což ale samozřejmě nevylučuje tu velkou různorodost cest...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.