Tak já nevím, já si nemůžu stěžovat, rodila jsem tam 3x, naposledy loni v září, na mě byli vždycky všichni hodní a milí, naposledy jsem teda na 6-nedělí byla jen 1 den, pak byl malý na JIPu a já o patro výš na gyndě, kde si teda taktéž nemůžu stěžovat, všichni příjemní, milí a ochotní, při porodu též. Moje sestra při porodu moc spokojená nebyla, nebyla tam registrovaná, tak jí to dali sežrat, asi záleží koho nachytneš. My loni přijeli rodit v 00:30, byly tam s námi další 4 rodičky, 3 museli odlifrovat jinam, protože prostě nebylo místo, já zvracela, voda mi tekla proudem a měla jsem hodně vysoký tlak, takže mě si tam nechali a byli moc hodní všichni, PA mě litovala jak trpím (myslím tím to neustálý zvracení, praskla mi voda při střevní chřipce), tak mi dávala léky proti zvracení, neustále mi vynášela emetní misku a nosila čistý košile, který mi pomáhala převlíkat, to všechno s úsměvem a vlídným slovem!, takže za mě si fakt nemůžu stěžovat. Vždycky když někdo mluví o Liberci špatně, tak mám pocit, že rodili někde úplně jinde než já