Přidat odpověď
Já jsem chodila asi před 5 lety na laser (ret, brada), stálo mi jedno sezení 2500,- po asi 3.sezení se to zlevnilo na 1800,- asi. Byla jsem asi 7x cca po 2 měsících. Chloupky mizeli po kouskách (jakože se objevili místa, kde vůbec nebyly). Nesmí se to ale před laserem a během "léčby" vytrhávat pinzetou, jen holit žiletkou. A těsně před zákrokem musí být asi 2 mm (to už nevím přesně) dlouhé, takže jsem jela do Prahy vždy jak opičák. A jak jsem pak doholovala ty místa, na který to nezabralo, tak to postupně začalo růst zas všude. Teď chodím na fotoepilaci, to chodím každej měsíc za 800,- (zas brada a ret), byla jsem 3x a už od první návštěvy (výsledek se projevil po týdnu, když se mi vyhladila brada po tom, že ona mi dala moc impulsů, tak jsem byla červená ten den a pak se mi tam udělal něco jako strup nebo co to bylo, nešlo to sice moc vidět, ale na omak to bylo drsný. To pak po týdnu zmizelo a zjistila jsem, že i chloupky skoro všude, jen pár místeček dorostly). U fotoepilace se to taky musí holit jen žiletkou, ale při zákroku to taky musí být oholený. Já za ty 3 měsíce tu žiletku skoro ani nemusím použít, jen tak 1x za 3 dny oholím těch pár, co tam vyrostly. Ale nevím zatím, zda to bude trvalý, ještě na pár sezení prej musím jít.
Předchozí