| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jinak nedočítám moc zpětně - jen chci napsat, že přesvědčovat někoho že to nebo to je lepší - je na nic. Nepřesvědčovat, říct - rozhodla jsem se pro používání látkových plen, protože to tak chci a dávám si je na své dítě a je to moje rozhodnutí. Nic víc nic míň. Tchýně pokud nebude denně přebalovat do toho nemá moc co mluvit, pokud přebalovat bude tak na její přebalení by bylo fajn koupit nějaké AIO plíny aby neměla pocit, že je něco složité.
Já takovou prupovídku proč má mé dítě látkovou plenu měla, když se Vojta narodil s dr. Nemohla pochopit proč mladá "moderní mamina" dneska tratí čas s látkou a proč nechávám své dítě v mokru a milion otázek a kroucení hlavou, když dnes existuje něco tak super jako je jednorázovka. řekla jsem ji svůj názor, že je to mé rozhodnutí, že nechci aby dítě bylo v igelitu, že mi vadí, že absorbční gel co je v pleně je jedovatý a nejednou se stane, že proleze plenou a je přímo na pokožce ne-li přímo zaleze do zadečku nebo přímo do pohlaví ... prostě mi to vadí a hotovo. Od té doby do mě nerýpe, absolutně uznává můj názor (nebo se tak aspoň tváří ~:-D ) a látku na trojčatech si už nedovolila komentovat. ~R^

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.