Milé šoumenky, nedá mi to nepodělit se s vámi o dnešní nález:
Pořád, ale POŘÁD si kupuju poměrně nelaciný balzám na rty s tea tree, pač to je jediné, co mi zabírá. Je to taková tubička. A já je pořád ztrácím, nikdy jsem snad ten balzám nedopatlala až do konce. Pravidelně mám v zásobě tak dvě tři tubky, protože je prostě POŘÁD NĚKDE ZTRÁCÍM....
....právě jsem si uklízela kabelku a zjistila jsem, že mi v ní něco chrastí. Po chvíli snažení jsem z pod podšívky vytáhla 4 (slovy ČTYŘI) balzámy na rty
Že by se mi tu kabelka plížila po nocích a tiše kradla balzámy?
Taky jsem jednou našla při stěhování za skříní ukrytou čokoládu, co jsem si tam před 18 lety ulila Dále jsem objevila v kočičím záchůdku pohřbenou hračku - myšku. Taktéž jsem našla po třech letech prstýnek, kocour ho spolu s ramínkem od podprdy a dvěma ponožkama narval za skříň
Ovšem kámoš jednou našel svoje pantofle v lednici a to asi nepřekonám
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.