| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

několik diskusí na toto téma už jsem pročetla, ale jsou staré a nemá cenu se v nich ptát, protože bych se nedočkala odpovědi (mám to vyzkoušené u jiných témat).
Dlouhodobě opakovaně nám odmítají dát hypotéku a hrozí nám, že na podzim nebudeme mít, kde bydlet. Důvodem rozhodně nejsou příjmy, ale to, že je manžel v registru dlužníků. Nechali jsme si za 200,- Kč udělat výpis z toho internetového, tak nemá žádný záznam. Nechali jsme si před rokem vyjet u cbcb, kde má uvedeny 2 STARÉ záznamy-půjčky (malé!), u jednoho se zpozdily 2 splátky a u jednoho jedna splátka (holt mu zaměstnavatel neposlal 2x výplatu tak se to nemělo z čeho strhnout). Vše má 2-3 roky zaplacené a o ničem dalším nevíme. Máme finanční poradkyni, co se zrovna moc nepřetrhne a není nám nikdy schopná zjistit, CO, KDE A KOLIK můžem dlužit, že je manžel údajně vedený mezi nejhoršíma dlužníkama. Celá jeho výplata mi chodí na účet, ke kterému mám přístup jenom já, co se kde objeví tak platím... ale jestli nám někde něco trčí nesplaceného tak se o tom nemáme jak dozvědět. Co je to za systém, že se s váma jedná jako s nějakou černou ovcí, ale odmítají vám sdělit jakékoliv informace proč to tak je a jak to napravit. VŽDYCKY nám někde tu hypku schválí, pak se v závěru podívají do registru a od té chvíle už se s náma nebaví, protože jsme pro ně nezajímaví. A slavný cbcb taky nesdělí skoro nic. Tak bych potřebovala vědět od někoho, kdo tomu FAKT ROZUMÍ, jak se dají zjistit veškeré dluhy, co eventuelně někde máme a neobjevily se ve výpisu, jak dlouho bude m.vedený v tom registru a jestli se to počítá od data kdy ho tam zapsali nebo kdy to zaplatil a po kolika letech už nebude mít v tom registru "černý puntík" aby nám ta banka eventuelně ten záznam tam prominula a půjčila nám. POřád slyšíme jen něco o "barevných zónách" podle "závažnosti" dluhu, ale absolutně tomu nerozumíme. O výmaz jsme žádali už 2x, byli kvůli tomu i u ombudsmana české spočitelny, která nás tam dala zapsat... ale trčíme tam pořád. A já už jsem opravdu opravdu zoufalá.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.