Tak to se celkem divím, že máte takovou zkušenost. Ono nadstandart je dobrovolný a je to asi myšleno, že máte větší soukromí. Já ho tedy chtěla a je pravda, že tam sestřičky nechodily moc často-mě to ale maximálně vyhovovalo. Ale taky tam je přeci tlačítko, když jsem něco potřebovala,zmáčkla jsem ho a sestra okamžitě přiletěla. Co se týče přiložení dítěte, tak hned po vypuzení ještě špinavé i se spojenou pupeční šňůrou mi ji dali na břicho. A hned po zašití mi ji dali k prsu. Taky hned po umytí ji dali do vyhřívané postýlky a byla s náma na porodním sále 2hod. Co se týče pomoci s miminkem a kojením, kojení mi vůbec nešlo. Na nadstandartu je taky telefon. Dali mi číslo na novorozenecké oddělení-telefonování zdarma v rámci nemocnice. A tam jsem mohla kdykoliv kvůli čehokoliv zavolat. Sestra za mnou vždy když jsem potřebovala přišla a trpělivě mi pomáhala s kojením ap.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.