A do Nového Jičína to máš daleko? Ve Valmezu nevím, ale nedávno jsem rodila v Novém Jičíně a tam jsou teď porodní sály udělány nově. Miminko ošetřují na lůžku vedle maminky, mají tam pro něj i vyhřívaný box. Po utření miminka bylo na porodním sále celou dobu s námi (ale neměla jsem žádné komplikace - první syn byl přidušený a toho mi po ukázání a ošetření odnesli). Dali mi ho hned na břicho a po utření i přiložili, aby se mohl přisát. Akorát po přestěhování na pokoj si ho vzali a donesli až později.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.