| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ty jsi nezažila to co já. Jakmile jsem prošvihla v registraci v Podolí a nezkusila se tam procpat jinak, šlo všechno do háje. A zatímco kamarádka rodící v tentýž den v Podolí zažila nádherný ukázkový přirozený porod, já byla pro stop stav (na šestinedělí, ne na sále, přitom jsem zvažovala ambulantní porod) v půli porodu vyhnána z Krče a zažila v jakémsi Motole přesný opak toho, jak má péče při přirozeném porodu vypadat. Pochopitelně jsem podruhé dělala vše pro to, abych si zajistila optimální péči - zajistila si PA na doma, zajistila si náhradní PA na doma, zajistila si registraci v Podolí pro strýčka příhodu. Příště se na to možná vykašlu, a pokud by strýček příhoda nastal, zavolám si záchranku, která mě odveze nejspíš na spádové Vinohrady, a předem nahlásím, že pokud budou průtahy, stopstavy a jiné horké brambory, budu se soudně bránit (nebo mí příbuzní, kdybych to nepřežila). Ale těm, co to nezažily (nebo mají ostré lokty a hroší kůži a klidně budou rodit tam, kde je nechtějí), těm se to fakt špatně vysvětluje. A neříkej, že jednoduše pojedeš plánovaně rodit do porodnice, kde registrace a stopstavy nemají. Jednak mi v Krči před tím tvrdili, že stopstavy nemají, a jednak stopstavy mají i malé okresní porodnice, jak jsem se dnes dočetla. Jinak registrace jako taková (ne tlačenice u okýnka ve 14 týdnu) určitě smysl má - vyplní se papíry, které by se jinak vyplňovaly při kontrakcích, což je samozřejmě lahůdka (v Motole jsem musela všecko vyplňovat znovu).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.