Já nějak nedokážu posoudit kolik kroužků je akorát. Dcera coby předškolačka měla angličtinu v rámci školky(to bylo fajn protože ve škole aspoň něco věděla)a výtvarku v lidovce. V první třídě měla výtvarku v lidovce, pohybové hry a dramatickou dílnu to bylo ve škole.Letos ve druhé třídě ještě k tomu všemu přidáme flétnu s hudební přípravkou a tančení a výtvarku ve škole a kdoví co ještě. Dcera je ze všeho nadšená takže řeším jen to abych to zaplatila. Do kroužků chodí spoustu jejich kamarádů a ani nemám pocit že by se nestačila vyběhat venku. Mám výhodu že jsem na mateřské a vyzvedávám ji v poledne ze školy. Kdyby chodila do družiny a potom ještě po kroužkách tak bych asi přibrzdila. Další obrovská výhoda je že školu a lidovku máme pár minutek pěšky od baráku. Dojíždět někam autem to bych nezvládala já.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.