Přidat odpověď
Ahoj Sojko,
ja mam hypofunkci uz taky dlouho, tusim 9 let. Priznaky, nez se prislo, ze je to tahle nemoc. Unava, ale strasne, stavalo se mi, ze jsem usnula v metru a v depu se vzbudila (byla to takova ta mrtvolna unava, ze jsem nebyla schopna to udrzet) strasna zima, v lete v parnech ja svetry, doma teple ponozky, tloustla jsem a to bohuzel dlouho, nez se to upravilo a dolu to jde jo mizerne. Kdyz mam nervy, tlaky v krku jako kdybych tam mela knedlik (jak u anginy) busi mi srdce, mam navaly. Jo a co teda uz par let a je to pry taky k tomu me hrozne boli klouby, vsechny kosticky v tele. V praci se mi stavalo, ze jsem nemohla ani psat na klavesnici na pc. A je to neprijemny vzdy z chladu do tepla. podzim, zima, to je moje :O( co mi pomuze, nabalit se, zalezt pod deku a nehybat se (coz s prckem jen tak nejde). Jo a taky jak tu pise dalsi spolutrpici /jestli to tak muzu napisat/ padani vlasu, lamavost nehtu. Na kontrole se me vzdy dr pta: navaly,poceni,unava,lamavast nehtu, padani vlasu, tlukot srdce,zimovrivost, tlaky v krku.
Drzim palce, at se ti to urovna a treba leky nebudes muset brat cely zivot.
Předchozí