Lupitko já to mám takový zvláštní, že já beru letrox s přestávkami už od čtrnácti, je mi 32, vždycky pár let trošku a pak zase nemusím, brala jsem malou dávku po těhotenství a teď je to potřeba znovu. Navíc se mi teď poprvé v životě rozhodila menstruace, dokonce jsem byla přesvědčená, že jsem těhotná, takže budu muset zobat, i když výsledky jsou jen lehce přes hranici plus mám lehce zvýšenej prolaktin.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.