| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já viděla pořad cca od poloviny. Diskuze byla celkem k ničemu. Já mám doma to "problémové dítko". Myslím, že bych nic takového nepodepsala.

Kluci jsou dvojčata (5.třída), vychováváni zcela stejně. Jsou rozděleni do dvou tříd. Stejná škola.
A dají se rozdělit na "anděl" a "čert".
Takže s názorem, že na tom, jak se dítě chová nesou vinu jen rodiče, nesouhlasím. Doma řešíme klasické problémy. On krká u jídla, proč máš moje tričko, ty hraješ o 10 minut dýl ...
Výchovné problémy doma nemáme (teda myslím). Ve škole syn vyrušuje, vykřikuje. On tomu říká "nudí se". Co se týká prospěchu, je v první 5 dětí. A teď napíšu, co se asi málo komu bude líbit, tohle by měla vyřešit učitelka. Měla by zaujmout, popřípadě přidat úkol. Se školou spolupracuji, pravidelně se zajímám co se děje. Synovi domlouvám. Při větším prohřešku jsou zákazy ...

Tedy co s tím?, co vyřeší smlouva?
Jinak psycholog z pořadu se mi líbil.
Ministr mne nepřesvědčil.
Matka ani jedna.
Líbil se mi ten starší ředitel.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.