Zdravím, u nás prázdniny ještě trvají, škola je v rekonstrukci, ale od pondělka nám to taky začne. Kupodivu se docela těším a odevzdání benjamínka školnímu systému beru klidně. Začala jsem postupně nakupovat, vždy jen to, na co si vzpomenu, takže na mě nevybafne šílená částka, ale vždy jen pár korun a zakázala jsem si sčítat účtenky. Nebyl to záměr, jen si při odchodu do práce zapomínám přihodit do peněženky seznam;-)
Irčo, kocoura je mi líto, aspoň že máte naději, že se jen odstěhoval a má se fajn. K uteklým prázdninám - když už tu některé (všechny?) máme natrénované oslavy, nezúročíme je podzimním Rakovcem?
Tulačko, žehlení kroje
ty musíš mít vysoce nadprůměrnou trpělivost
Evánku, jak se těšíš na tanec se synátory? Jinak gratuluji k povedené reklamaci i k chlapcům, co vážně pomáhají a chrání - ty máš teda zážitky
Jani, chudera Miška, vůbec se ji nedivím, mě by taky několikrát vraceli na křeslo
Králík na vodítku je super
Bavilo mě první jarní vypuštění na zahradu (když jsme ještě jezdili na chatu). Ušáci byli úplně mimo, nejdřív jen zírali a potom se v extázi rozeběhli. Jsem si říkala, kam se podívají, všude žrádlo a k tomu obrovská možnost pohybu, téměř volnost, musejí si myslet, že jsou v ráji