Prosím poradte mi protože už opravdu si nevím rady.. Po doktorech chodím jako hypochondr.skurt Léčila jsem se s depresí před dvěma lety brala jsem apoparox a miabene na noc po zlepšení jsem já k…áva je přestala brát a šup..před několika měsíci jsem tam kde jsem byla. Podotýkám dělám vše co se doporučuje..sportuju snažím se atd. atd. zkouším relax techniky…nic. Nejhporší je to stálé bušení srdce..celý den v noci pořád. Před 14 dny jsem dostala od lékařky Venlafaxin a na noc trittico. Stále žádné zlepšenídumbom…ráno se probudím stále se třesu a to bušení je šílené jako když se něčeho hrozně bojíte. Přes den jsem nucena si vzít oxazepam protože bych to nezvládla v práci ani nikde. Večer před spaním to samé vezmu si trittico..usnu a ráno opětskurt Je mi z toho do breku protože se nechci stále dopovat prášky ale já fakt nevím dělám všechno možné..protč mi tyto prášky nezabírají vůbec.skurt
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.