Já ji dost využila, používala jsem ji do autosedačky jako deku, poslední vrstvu oblečení, jela v tom i z porodnice. Celou první zimu jsem ji používala i jako fusak do kočárku, měla do ní kombinézku a stačilo v pohodě, je dost teplá. Když se mi zdálo hodně zima(u nás běžné), dala jsem jí přes to i deku.
Druhou zimu se do ní u nevešla, to jsem pořídila fusak od emitexu. Teď bych to udělala jinak. Pořídila bych fusak rovnou (dá se zkrátit do korbičky na 90cm tuším) a zavinku bych koupila tu jarní/podzimní verzi. Tu bych používala do autosedačky a do kočárku, pokud by to ještě nebylo na fusak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.