Tak já se epi taky na jednu stranu bojím, protože od mala trpím na bolesti hlavy a mám strach z toho, že se to tím může jen zhoršit, vím, že takových případů je spousta nebo bolesti zad atd...ale zase vim, že plno holkám fakt pomohl od pár hodin bolesti. Uvidí se prostě na situaci, když budu mít rychlý porod, tak si třeba na epi ani nevzpomenu, když bude zdlouhavý, tak si o něj řeknu a na nějaký migrény v tu chvíli asi myslet nebudu
Jinak o tom, že po císaři se vidí mimčo až po x hodinách jsem tu psala, to je to co mi na něm vadí...myslím, že kdybych si o něj řekla, Dr. mi vyjde vstříc, ale pořád si říkám, že to prostě zkusím a když by nebylo zbytí, vždycky si o něj můžu říct během porodu. U mě to není ani tak strach vyloženě z porodu, ale strach všeobecně z bolesti, vždycky jsem sice všechno vydržela, ale mám z lékařských zákroků všeobecně vždycky hrozný trauma dopředu, protože se bojím, JAK to asi bude bolet... vždycky člověk vše přežije, ale ta psychika je mnohdy horší. Zkrátka nebudu se tím zabývat, přežít to musím tak jako tak