| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Novorozenec bez plínek

Milá Karo, ano, třídím odpad. Papíry do kontejneru na papír nebo do sběrny, plasty do žlutého kontejneru na plasty, sklo skoro nepoužíváme, ale když ano, buď lahve vrátím a nebo hodím sklo do kontejneru na sklo a bioodpad na kompost. Hliník schovávám a dávám bratrovi, sbírají ho u nich ve sklepě. Na textil kontejner jsem bohužel ještě nepotkala, ale stejně bych toho do něj moc neházela, protože oblečení buď dám potřebným a nebo použiju na hadry a až se úplně rozpadnou, likviduji je do komunálního odpadu. Zkus nebýt na ostatní tak jízlivá, když o nich nic nevíš... Mimochodem něchtěla jsem svým příspěvkem říct, že tuhle metodu schvaluju, podporuju a budu ji uplatňovat na svých dětech, nikoho jsem nechválila za šetření plínkami, ale říkala jsem, že si vážím matek, které jsou naladěny na stejnou vlnu se svým miminkem, když mají cit pro jeho potřeby, když se mu umí věnovat a neposadí ho v roce před televizi s tím, aby od něj byl klid. Kapiš?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.