Ahoj Maryl, bohužel je to prostě tak, že někteří po nich tloustnou a to hodně a někteří po nich hubnou. Fakt hodně lidí po nich přibere. A tvoje váha mi nepřipadá nijak dramatická, já jsem teď pět kilo zhubla a mám 160 a 64-5 kilo a cítím se jak štíhlice. Podle mě, nechce se mi to počítat, ale jsi dokonce i s BMI v naprostý normě a nemáš nadváhu. Mně strašně pomohlo při hubnutí vynechat sladký, pít jenom neslazený nápoje, nepít ani pivko- včetně nealka a jíst opravdu pětkrát denně. Akorát teď se to zastavilo a nechce se to pohnout, potřebuju ještě kilčo, abych taky měla normální BMI
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.