| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Vážené budoucí maminky,
ráda bych s svámi podělila o jednu osvědčenou radu.,,Nepodléhat bolesti,ale postavit se jí".mám těžkou skoliosu páteře již od 14 let a podle rady lékařů bych neměla mít děti,nebo tak možná jedno.
Záda mě nebolí jen díky tomu,že se s nimi ,,peru".Snažím se denně najít chvilku alespoň na pár protahovacích cviků.Nyní je mi 32 let a čakám svoje třetí dítě.Jsem na začátku 7.měsíce a opět jsem se rozhodla nepodlehnout panice z bolesti zad.Nejsem líná sehnat si v blízkém městě plavání pro těhotné maminy,cvičím s těhotenskou sestrou v kroužku a dnes jsem se rozhodla ke koupi míče pro cvičení,protože ho využiji jistě dobře do porodu,po něm a dokonce i moje batole na něm může dovádět.Cviky jsem si našla na internetu a pokud se budu bát začít,zajdu si na blízkou polikliniku na rehabilitační centrum,kde mi jistě rehabilitační sestra poradí.
Tím vším jsem chtěla jen říci,že je velmi jednoduché říci-,,mě bolí záda".Ale ještě lepší je říci,,mě záda nebolí,protože s tím něco dělám."
Doposud pracuji a mám v podstatě sedavé zaměstnání-o to je moje situace teď s rostoucím bříškem horší.Vím,že i po porodu se budu muset dát co nejrychleji dohromady,míním kojit tradičně aspoň 5 měsíců a jako každá maminky se bojím odvápnění,abych nebyla ve 40-ti invalidní a pro svoje děti ,,méně použitelná".Moje taktika je osvědčená-prostě nepodléhat,neskuhrat a s úsměvem potížím čelit.Jsme na světě také proto,abychom rodily děti v bolesti,ale milovaly a byly milovány až do smrti.A to je to nejdůležitější.Přeji Vám všem hodně zdraví,optimismu a nebolavých zad.Ilona.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.