Moc děkuji za odpovědi. Už jsem klidnější. A malá mě dneska přesvědčila, že ty obr plíny taky překoná. Nechala jsem ji pást koníčky a na chvilku zaběhla do kuchyně. Když jsem se vrátila, byla pootočená o 90st. Což v těch plínách ještě nikdy neudělala. Já vím, že jsem asi vyšilovala zbytečně, ale jedna známá (používají papírovky) mě varovala, že mi holka taky nemusí začít lézt, že se to stalo její kámošce. A jen co zrušili hadrovky a nasadili papír, tak dítě se najednou rozlezlo. Oponovala jsem jí, že my vyrostli na hadrovkách a taky jsme lezli. No ale brouka do hlavy mi to nasadilo :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.