ahoj.Já jsem rodila na sále č.2.sestřičky byly velice milé,ochotné.Muž stříhal šnuru,mohl se pohybovat takřka všude..na oddělení P3 to byl šok.některé sestry..dětské..velice neochotné,pokud člověk něco chce,musí se za nima dobelhat na sesternu i s dítětem.Byla jsem nastřižená a šitá -moc mě to bolelo,proto věčné pochůzky za nima pro mě bylo něco šíleného.Samy moc pokoje neprocházely..ale je pravda,že bylo pár vyjímek.V lejstrech o této porodnici,která dostane člověk na ambulanci..o tomco si má člověk přinýst do por.atd se píše,že návštěvy na pokoji pouze za souhlasu ost.maminek na pokoji.Všechny jsme se dohodly,že nám návšěvy vadit nebudou.po porodu jsme byly zesláblé a to šití opravdu bolí.O to víc jsme byly překvapené,když nám sestra řekla,že návštěvy na pokojích neexistujou!i když se dohodnem.prostě ne.po celou dobu jsme tedy chodily při návštěvách na chodbu mimo oddělení,kde byla zima,"seděly"jsme na tvrdých lavicích,takže po 5 min.jsem byla moc unavená,o šití nemluvě.. tatínek si dítěte moc neužil,protože jsem si musela jít lehnout.Bylo mi řečeno od sester,že "si ho ještě užije".Tento fakt by měli tedy v těch lejstrech opravit.!!!
Rodila jsem tam ted v říjnu a vím,že tam budu rodit i mé další děti,ale na toto odd.již nikdy.
A moc děkuju za péči na porodním sále.Alespon to splnilo..překonalo mé očekávání.lucie
Předchozí